Over ons

Wij lossen onoplosbare software problemen op. Dat is een behoorlijke belofte, maar wel één die we keer op keer waarmaken. Corver Development is gespecialiseerd in het ontwikkelen en koppelen van complexe back-end software. Hiervoor gebruiken we bestaande koppelingen en leveren we maatwerk. Ons Front-End werk is altijd mooi gestyled en intuïtief qua gebruik.

Over Corver Development

Corver Development (of CoDe) is een software development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en koppelen van complexe back-end software.

Wij lossen onoplosbare software problemen op

Eigenlijk betekent dit dat we de skills hebben om een stap verder te gaan voor onze klanten. Hier komt vaak een stukje maatwerk bij kijken. Samen met onze klanten duiken we in een project, bekijken we alle werkbare oplossingen en houden daarbij altijd rekening met de lange termijn. We lossen niet alleen op, maar we voegen ook waarde toe. Fijn voor bedrijven die een serieuze groei-ambitie hebben.

De back-end mag dan complex zijn, wij zorgen altijd voor een mooie en prettig werkbare applicatie. De applicaties waar wij aan ontwikkelen zijn voornamelijk web-based en bieden een fijne user experience. Ons streven is altijd om een gebruiksvriendelijke user interface te maken. Het navigeren binnen en gebruiken van een applicatie moet wat ons betreft intuïtief zijn.

Inmiddels is CoDe uitgegroeid tot een bedrijf dat specialist is in maatwerk. Door onze ervaring spelen we tijdig in op nieuwe ontwikkelingen en zorgen we dat al ons werk de nieuwste software en code bevat. Bekijk de projecten waar wij trots op zijn! (link naar portfolio)

Meet the team

Dit is Corver Development!
Een gemêleerd gezelschap met passie voor goede code en mooie applicaties.
Maar we hebben ook hobbies hoor…

Nils Corver

CEO


Ik ben de CEO van Corver Development. Ik heb van mijn hobby mijn passie gemaakt!

Ruud Duivis

Operationeel Manager


Als Operationeel Manager zorg ik ervoor dat alles vloeiend reilt en zeilt binnen ons bedrijf.

Lydia Michael-Smeets

Front-end developer


Ik ben een gepassioneerde front-end developer met een oog voor design!

Gerben Ostermann

Back-end developer


Ik ontwikkel & deploy services en ik ben een enthousiaste tafeltennisser.

Eugenie Heijn

Full-stack developer


Ik ben een nieuwsgierige full stack developer en kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel.