Loods 5

Meer dan 100 winkels combineren in een webshop en fysieke winkels.

  • slide
Voor Loods 5 ontwikkelt Corver Development de volledige software architectuur. Met het deelnemers-model van Loods 5 is er een unieke uitdaging bij ons neergelegd. Hier brengen wij honderden bedrijven samen in een applicatie waarin orders, financiën, artikelen, klanten, medewerkers (en nog veel meer) wordt bijgehouden.

De applicatie, genaamd ShopManager, wordt gebruikt door zowel Loods 5 als haar deelnemers. De software biedt Point-of-Sale in de winkels van Loods 5, complexe beheermogelijkheden en gemakkelijke verwerkingsprocessen van orders, om maar wat te noemen. Het uit zich ook in de customer-displays, waar de klant zelf interactie kan hebben met het bestel en verkoopproces.

De Shopmanager is een centraal punt binnen de architectuur van Loods 5. Naast het bouwen van deze software hebben we deze ook gekoppeld met applicaties van derden zoals de payment providers. We gebruiken e-signing voor contracten en koppelen met verschillende transporteurs.

Tot slot hebben wij meerdere kleine services ontwikkelt die cruciaal zijn voor het hebben van een webshop. Denk aan het opslaan van data (images, pdfs etc), het ophalen en verwerken van data (kassabon of de order factuur) en het versturen van een (transactionele) mail.
De welbekende ‘Bedankt voor uw bestelling.’